Comments

 1. Louis

  Bijkomend voordeel van lavendelolie is de bewezen beschermende werking tegen haarluis. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lavendelolie Om de dag enkele druppeltjes verspreid over de vacht aanbrengen is voldoende. Wat velen niet weten is dat de Wamsteker vanwege zijn risico op obesitas (en bijkomende overtollige warmteontwikkeling) extra gevoelig is voor luis.

 2. Nienke en Thomas

  Hartelijke dank voor de tip. Mijn lieve lieve Wamsteker is met het klimmen der jaren allergisch geworden voor blanke was. Met niesbuien zo hevig dat het reizen met haar onmogelijk is geworden. Zodoende zijn we al 4 jaar niet meer op vakantie geweest. Gaat het dan dit jaar eindelijk weer lukken?

 3. anoniem

  Nóóit meer een Wamsteker! Wat een ***beesten. Vooral als ze oud worden. Wie denkt dat hun mand een levensduur meegaat komt bedrogen uit. Het spul droogt uit en breekt. Overal uitsteeksels. Dankzij de geprezen aanhankelijkheid zaten ik en mijn gezin permanent onder de krassen. Dierenarts zei geen mandenmaker te zijn. Mandenmaker zei geen dierenarts te zijn. Advies: gehele populatie z.s.m. ********.

  -noot readactie de webbeheerder heeft vrijheid van meningsuiting in een hoog vaandel. Na lang vergaderen zijn we overeengekomen dit commentaar tòch te publiceren. We hebben de aanstootgevende en kwetsende woorden evenwel gecensureerd-

 4. Izelda

  Mijn reiskat is allergies voor wespen. kan ik dan wel veilig bijenwas gebruiken? ik heb gehoord dat het gif van wespen en bijen erg op elkaar lijkt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *