Jouw Wamsteker in Guiness Book of Records?

Oproep.

Het vorige record ‘Vol = Vol’ die het Guiness Book of Records haalde, is sinds 1993 niet meer verbroken en staat aldus nog aldoor op 47 volwassen Wamstekers in één Volvo (type 240 Estate, stationwagon). Hoogste tijd een nieuwe poging te wagen het record te verbreken in hetzelfde type auto. Jouw reiskat kan hierin de hoofdrol spelen! Datum en locatie event: 1 september 2018, bij de Volvo Katterugclub te Woudenberg. Deadline aanmelding 1 augustus a.s. Deelnemende Wamstekers dienen vlo- en tekenvrij te zijn, en > 1 jaar. Eigenaren van Wamstekers ontvangen als dank een goodiebag met o.a. aantrekkelijke kortingsbonnen. Wij gaan er Vol voor. U ook?

Comments

 1. Inge

  Ik heb ook een Wamsteker, hij is geholpen en daardoor erg rustig in gezelschap met veel andere katers. Nadeel is wel dat hij wat groter is geworden: 30*32*37, H*B*D. En dat roept bij mij dan weer de vraag op wat je liever hebt: Weinig rustige katers of veel vechtende katers?

 2. Mehmet

  Onze Wamsteker is kruising Bengaal/Wamsteker. Uiterlijk niet te onderscheiden van raszuivere Wamstekers. In haar karakter domineert de Bengaal: ze zit graag op grote hoogte om overzicht over haar territorium te behouden. Ideaal dus voor een plek op de imperiaal. We hebben daar goede ervaringen mee. Deelname akkoord?

  1. Post
   Author
   beheerder

   Jammer dat we u moeten teleurstellen. Het transportbesluit levende dieren stelt beperkingen aan o.a. het vervoermiddel en -alhoewel niet specifiek beschreven- is de verwachting dat de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit streng zal optreden tegen transport van dieren op een imperial. De NVWA staat weliswaar niet bekend om het pro-actief optreden -en zelfs wat betreft het reactief optreden laat zij regelmatig steken vallen- maar minister Carola Schouten staat onder grote druk van de 2e kamer om de “track record van de NVWA op kortst mogelijke termijn in lijn te brengen met de intrasectoriele belangen middels de posterioriteitenlijst”. Alhoewel er nog druk wordt gespeculeerd wat dit precies betekent verwachten we dat de NVWA haar spierballen zal willen laten zien en sterke acties uitvoeren. Geen Wamstekers op de imperial dus!

   (bron https://www.nvwa.nl/onderwerpen/dierenwelzijn/transport-levende-dieren)

 3. Johnny & Rachelle

  Het gaat vast wel lukken. Wij hebben twee slanke Wamstekers die mee kunnen doen, elk 21*29*33 (B*H*D).

 4. Wamsteker Cattery Spijkenisse

  In onze Wamsteker Cattery – de grootste van Nederland – beschikken wij over meer dan 100 Wamstekers in diverse leeftijdcategoriën. Allen ontwormd en ingeënt. Tegen een redelijke vergoeding vullen wij met gemak uw Volvo 240 Estate. Kosten transport n.o.t.k.

  1. Wamsteker Cattery Spijkenisse

   @ Beheerder: begrijpelijk dat u ons all-round aanbod heeft willen onderstrepen, maar kennelijk is er iets mis gegaan. De streep staat nu niet ónder de tekst, maar dwars dóór de tekst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *